Blog


Szuper újrahasznosított dekoráció ötletek üvegből

Hogyan kapcsolódik ez a téma a rendezvényekhez, vagy a koktélokhoz? Máris eláruljuk, hiszen hoztunk néhány igazán csodás ötletet az újra hasznosítására.

 

Mit csináljunk az üres üvegekkel?

Szerintünk ez a kérdés nem is olyan nehéz, ha van egy kis fantáziád, akkor csak annyit mondanék, hogy bármit! De ne dobd ki őket! Vannak olyan üvegek, amelyek már önmagukban gyönyörűek, díszesek. És vannak olyanok, amiket egy kis aprósággal pillanatok alatt fel lehet dobni. És ha ez megvan, akkor lehet az a lakás dísze, vagy akár egy rendezvényen, esküvőn asztaldísz, de még ajándéknak is tökéletes.

Mit csináljunk a megmaradt gyümölccsel?

Nos, amikor bulit, vagy rendezvényt tartunk és koktélokkal kínáljuk a vendégeket, akkor bizony gyümölcsökre is szükségünk lesz. Bizony lesz olyan gyümölcs, ami megmarad, de tegyük fel, csak egy darabot vágtunk le belőle, és senki nem szeretné elfogyasztani, akkor sincs veszve a dolog.

A megmaradt gyümölcsöket csodálatosan le lehet aszalni, ez sem nagy ördöngösség! Ha nincs kéznél aszalógép, - ami egyébként otthoni használatra teljesen felesleges is lenne – akkor csak kapcsoljuk be a sütőt, szeleteljük fel a maradék gyümölcsöket, és pár óra alatt elkészül. A napon szárítás is egy opció, de nyilván erre nem mindig van lehetőség.

Miért ajánlunk újrahasznosított termékeket egy rendezvényre?

Egyszerű a magyarázat, mert költséghatékony, és mert egyedi! Bizonyára Neked is tetszene, ha az esküvődön minden asztalon nem a „tömegáru” dekoráció jelenne meg, hanem egy egyedi asztaldísz! A szárított gyümölcsök pedig manapság fénykorukat élik és a koktél díszítés elengedhetetlen elemei lettek. Mi is mindig arra törekszünk, amellett, hogy a dekoráció és a koktélok is passzoljanak a rendezvény jellegéhez, hogy minél kevesebb veszteséggel készítsük el tökéletesen a dolgokat, illetve hogy a lehető legkevesebb hulladék keletkezzen.

Koktél és dekoráció egy kalap alatt

Mivel rendezvényekkel foglalkozunk, nálunk igen sok üveg üresedik meg egy-egy alkalommal, és sok a megmaradt gyümölcs is. Jó dolog az újrahasznosítás, és büszkék vagyunk rá, hogy mi erre is odafigyelünk, és ezzel a környezettudatossággal elégedettek a megrendelőink is. 

Egyre többen keresnek bennünket egyedi italok, és egyedi dekoráció kialakítása miatt, amit igazán nagy örömmel készítünk. Ha Te is szeretnél egyedi asztaldíszeket a rendezvényedre, egyeztetjük az igényeket, javaslatokat teszünk és meg is valósítjuk! Próbáld ki Te is, és a BestBar lesz a legjobb barátod, amikor rendezvényt szervezel!