Blog


A legizgalmasabb csapatépítő programok Budapesten

Ha szeretnéd kicsit összekovácsolni munkahelyi csapatodat és felejthetetlen közös élményeket szerezni, akkor Budapest számos szuper programlehetőséget kínál. Cikkünkben most összeszedtük a legnépszerűbb kültéri és beltéri csapatépítő programokat a fővárosban, ahol garantáltan minőségi időt tölthettek együtt.

Fergeteges kültéri céges csapatépítő programok Budapesten

Budapest nemcsak látványosságokban, hanem kiváló programlehetőségekben is bővelkedik. Számos különféle csapatépítő program közül lehet választani az egyedi igényeknek és a csapat céloknak megfelelően. 

#1. tipp: Budapesti kincsvadászat

Az interaktív városi kalandjáték során a csapatoknak különböző feladatokat kell megoldaniuk, miközben felfedezik Budapest nevezetességeit. Egyesíti a szabadulószobák és a kalandjátékok izgalmait, melyhez szükséges egy kis logika és kreativitás. A résztvevők néhány órára turista szerepbe is bújnak, és egy más oldaláról ismerhetik meg a várost.

#2. tipp: Kenutúra a Dunán

Az evezés kiváló lehetőség arra, hogy a csapat együtt dolgozzon egy közös cél érdekében, miközben élvezi a város látnivalóit. A csapattagok együttműködésére és szinkronjára van szükség ahhoz, hogy a hajót a célba kormányozhassák. Természetesen az sem akadály, ha valaki még sosem evezett, mert a programokat minden esetben egy gyors oktatás előzi meg. A közös evezés felejthetetlen élménye mellett remek program lehet a kikötést követő közös sátorverés, valamint a tábortűznél elkészített vacsora elfogyasztása.

#3. tipp: Kalandpark

A kalandparkok különböző nehézségi fokozaton kínálnak fergeteges szórakozási lehetőséget a csapatok számára, akik különféle akadály- és kötélpályákon, mászófalakon, hidakon és csúszópályákon csillogtathatják meg tudásukat és léphetnek ki komfortzónájukból. 

Nem gond az sem, ha korábban még nem jártatok ilyen helyen, hiszen a kalandok előtt szakképzett animátorok öltöztetik be a résztvevőket különböző védőfelszerelésekbe, és  a teljes biztonság érdekében alapos kiképzést tartanak a hevederek, csúszkák használatáról, valamint a mászás legfontosabb szabályairól.

#4. tipp: Nyomozás Budapest több pontján

Nagyon népszerűek az ún. nyomozós játékok, amikor a csapatok feladata felgöngyölíteni egy gyilkosság vagy rablás részleteit. Ez lehetőséget ad a gyönyörű Budapest közös bebarangolására és a furmányos rejtélyek megoldására. 

#5. tipp: Kalandtúra a Budai-hegységben

A Budai-hegység számos kihívást és kalandot tartogat a csapatoknak. A speciális élménytúrák során a résztvevőknek össze kell dolgozniuk, hogy elérjék a kitűzött célokat, miközben élvezhetik a gyönyörű természetet, felfedezhetik Budapest igazán zöld oldalát.

#6. tipp: Quad-túra Budapesten

Igazi élmény quadon ülve bebarangolni a környéket és egyben némi extremitást vinni a mindennapokba. A quadozás mind a kezdőknek, mind a haladóknak tökéletes kikapcsolódás, ahol a csapattagok egészen új oldalukról ismerhetik meg egymást és feszegethetik a határaikat.

A legnépszerűbb beltéri csapatépítő programok Budapesten

Ha pedig nem szeretnéd, hogy az eseményt esetlegesen elmossa az eső, vagy az extrém melegtől, hidegtől kelljen szenvedni, akkor a beltéri csapatépítő programok is feledhetetlen élményeket tartogatnak. Lássuk most a legnépszerűebbeket Budapesten!

#1. tipp: Fürdő élmény Budapest szívében

A csapatépítő fürdőzés remek választás lehet télen-nyáron. Lehetőséget biztosít a közös relaxálásra, beszélgetésre, valódi feltöltő program a stresszes mindennapok során. 

Jó helyszín lehet például a Széchenyi vagy a Gellért, amelyek Budapest legnagyobb és legnépszerűbb fürdői, gyönyörű és impozáns épülettel, számos medencével, szaunával és gőzkabinnal. De tökéletes opció a Rudas fürdő is, ahonnan csodálatos kilátást élvezhettek a festői Budapestre. 

#2. tipp: Szabaduló szobák és VR játékok

A szabaduló szobák igazi Jolly Jokerek, ráadásul nagyon sokféle témában elérhetők már, így nemigen lehet mellényúlni velük. A csapatnak egy zárt helyiségből kell kijutnia egy bizonyos időn belül, különböző rejtélyeket és feladatokat megoldva, ami ösztönzi az együttműködést és a kommunikációt a csapat tagjai között.

A Virtual Reality (VR) játékok szintén népszerűek az interaktív és izgalmas csapatépítő programok során. Budapesten számos VR élményközpontban élvezhetjük a felszabadult játék örömét.

#3. tipp: Kreatív műhelyek

A kreatív műhelyek, például az ékszerkészítő kurzusok, rajz, festő vagy üvegfúvó workshopok tökéletes helyszínt biztosítanak ahhoz, hogy a csapat tagjai együtt dolgozzanak és alkossanak valami kreatívat. Budapesten számos ilyen műhely található, amelyek különböző témákban kínálnak programokat.

#4. tipp: Cyber trambulin park

A trambulin park ideális beltéri program a gőz kieresztésére, ahol mindenki megtalálhatja a maga számára legjobb sporteszközt. Például lehetőség van a parkour tudás pallérozására, focizásra, kosarazásra trambulinon, vagy csak tökéletesíteni a szaltózást. Az itt eltöltött idő felér egy komolyabb testmozgással, ezért érdemes kicsit edzeni a nagy  eseményre.

#5. tipp: Gasztronómiai élmények

A közös főzés vagy a szakácsversenyek szintén nagyon közkedveltek. Budapesten számos gasztronómiai program áll rendelkezésre, ahol a csapatok igazi ínyencségeket tanulhatnak meg elkészíteni, amit aztán közösen el is fogyaszthatnak. Legyen szó a magyar konyha specialitásairól vagy más kultúrák különlegességeiről

#6. tipp: Kalandozás a koktélok világába

A koktélok az egyik igen népszerű főszereplői a csapatépítőknek. Ha egy lazulós összejövetelre vágytok, akkor a csapattagok az alábbiakat biztosan imádni fogják:

  • Koktélbajnokság - Csapatok versenyeznek egymással, hogy ki készíti a legjobb és legkreatívabb koktélt. A résztvevők maguk választhatnak alapanyagot és a leglátványosabb, legízletesebb és legkreatívabb ital nyer.
  • Kreatív koktélkészítés - A csapatoknak különböző, adott témához kapcsolódó koktélokat kell készíteniük. Például tenger témakörben olyan specialitást, ami érzésben, színvilágban visszahozza annak hangulatát. 
  • Ki a legjobb mixer? -  A csapattagoknak meg kell villantaniuk mixer képességeiket, hogy milyen ügyesen, kreatívan és nem mellesleg szórakoztatóan tudják elkészíteni a koktélokat.

A koktélos élmények után nem meglepő, ha lesznek, akik kedvet kapnak, hogy komolyabban is belekóstoljanak a mixerek világába.

+1 BestBar tipp: Csapatépítő programok Budapesten a prémium kategóriás italok bűvöletében

Ha igazi szórakoztató, kimozdulós csapatépítőt terveztek Budapesten, a BestBar exkluzív bárjában például profi bartender segítségével ismerkedhettek meg különféle prémium kategóriás italokkal. Ez nemcsak egy előadás, hanem egy olyan interaktív program, ahol Ti is beállhattok a bárpultba, és kipróbálhatjátok, milyen lehet ott dolgozni. 

Arra is van lehetőség, hogy saját helyszínt válasszatok, akár az irodát, akár egy tárgyalót, ahol elegáns mobil bárpultok szolgálnak a fantasztikus hangulatú kóstoló alapjául. Sőt, online csapatépítésre is van lehetőség, amikor a csapat minden tagja házhoz kapja a kiválasztott kóstoló összes elemét és természetesen a mámoros hangulatot!

Milyen minőségi italok közöl választhattok?

  • Whiskey
  • Gin
  • Rum
  • Tequila
  • Pezsgő
  • Bor
  • Sör
  • Kávé

Emellett belekóstolhattok a molekuláris mixológia világába, zseniális koktélkaviárokat, koktélzseléket és koktélkapszulákat készíthettek.

Irány Budapest egyik legmenőbb csapatépítő programja!