élményszerzés mesterfokon


Kávébár

Szolgáltatások

Az utóbbi néhány évben fénykorát éli a kávé, de persze ehhez hozzátartozik, hogy az a kávé, egy jól elkészített, tökéltes ital legyen. A rendezvényszervezők, rendezvényhelyszínek többsége azonban még mindig megmaradt azon a bizonyos szinten, hogy bizony a „rendezvényes” kávé, az csak egy mellékes dolog, ezért továbbra sem fektetnek rá túl nagy hangsúlyt. Nagy hiba! Manapság már szinte mindenki kávézik, és sokkal kifinomultabb ízléssel, mint ahogy régebben.

Ha nem akarsz beállni Te is a sorba, és nem szeretnéd, hogy a rendezvényeden ugyanazt a híg, pocsék ízű löttyöt kapják a vendégeid, akkor jól döntöttél! A BestBar ezt az elképzelésedet is megvalósítja, igazi kávéházi körülményeket teremtünk, Te pedig élvezheted a tökéletes italt! 

Miért rendelj kávébárt?

Kiváló minőségű kávét szolgálunk fel
Mobil kávébárunk minden eseményhez tökéletesen illik
A BestBar az ország egész területén elérhető
Beltéren - és kültéren is felállítható a kávébár
Testre szabhatod a csomagokat
 

Válassz ajánlataink közül!!

picture

Big Coffee Pack

szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, de sajnos nincs semmi más! Akkor fogjuk a legmodernebb kávégépünket, őrlőt, csészéket, eszközöket és alapanyagokat, és baristánk segítségével elkészítjük Neked a saját kávézódat a rendezvény helyszínén! 

Barista & Coffee

szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, megvannak a szükséges technikai eszközök, de az alapanyagok és a képzett személyzet hiányzik. Ott jövünk mi, saját pörkölésű, egyedi kávékülönlegességünk, és profi baristánk segítségével, odavarázsoljuk rendezvényedre a legfinomabb kávéitalokat!

picture
picture

Barista

szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, ahol van kávégép, őrlő, alapanyagok és eszközök, csak éppen a szakképzett személyzet hiányzik.

Hívj minket, rendeld meg, és mi küldjük is a profi baristát a rendezvényedre!