Szolgáltatás


Barista szolgáltatás


Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, ahol van kávégép, őrlő, alapanyagok és eszközök, csak éppen a szakképzett személyzet hiányzik. Hívj minket, rendeld meg, és mi küldjük is a profi baristát a rendezvényedre!

A barista a kávékészítés mestere! Bármilyen rendezvényt szervezel, ne felejts el baristát alkalmazni a tökéletes kávé elkészítésére!

Konferenciákra, partnertalálkozókra

A konferenciák és találkozók általában a leggyakoribb eseménytípusok, ahol barista szakemberre van szükség. Miért? A kávészünetek miatt. A konferencia szervezői nem engedhetik meg maguknak, hogy a fontos partnereik „elkalandozzanak” egy jó kávét keresve, vagy a szünetekben hosszú sorokban várják őket. Hasonlóképpen, a résztvevők általában nem tűrik a nem megfelelő kávét sem. Ezen problémák elkerülése érdekében miért ne rendelnél baristát, aki megfelelően gondoskodik a kávékészítésről.

Gálavacsorákra, szülinapi rendezvényekre

A gálavacsorák végén egy finom kávé fogyasztását a vendégek igazi luxusként élik meg.  Ahelyett, hogy instant kávét kínálnál, inkább frissen készített eszpresszóval kínáld a vendégeidet. Függetlenül attól, hogy az asztalnál veszik fel a rendelést, vagy egy külön kávébárnál kell kérni, a profi barista által elkészített kávét mindenki nagyra fogja értékelni.
Kiállításokra

A kiállításokon, nyilvános rendezvényeken azok a standok, ahol barista dolgozik, egyenesen vonzzák a tömeget. Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy a kiállítók interakcióba lépjenek az emberekkel a standjukon, és értékes beszélgetések, esetleg üzleti kapcsolatok alakuljanak ki, amíg várnak a frissen készített kávéra.

Esküvőkre

Az esküvőkön mi lehet jobb módja egy gyönyörű este befejezésének, mint egy remek kávé? A vendégek mindig annyira izgatottak és lenyűgözi őket, amikor meglátják, hogy egy profi barista kivételes kávét szolgál fel az esküvőn. Határozottan ad egy kis luxusérzést és egyediséget a nagy naphoz.

Tetszik amit láttál?

Töltsd ki az űrlapot, hogy Neked is szerezhessünk egy ütős élményt!