élményszerzés mesterfokon


Koktélbár

Szolgáltatások

Nem tudod milyen ital illik a rendezvényedhez? Nem tudod, hol kell beszerezni az alapanyagokat és hogyan kell elkészíteni egy-egy szuper koktélt? Akkor jöhet a BestBar, mi mindent megszervezünk! Neked csak annyi a dolgod, hogy igazi gourmet módjára, kóstolgasd a finomabbnál finomabb italkülönlegességeket!

Válassz ajánlataink közül!!

picture

Big Cocktail Pack

szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, de minden más hiányzik! Egyszóval mi visszük a felszerelt bárpultot, a tökéletes italokat és a legjobb bartendereket. Mi van akkor, ha a helyszín sincs meg? Azt is megoldjuk! 
 

Bartender & Cocktails

szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, de az italokkal már nem szeretnél külön foglalkozni, akkor jövünk mi! Minden alapanyagot, italt, eszközt és még a bartendert – akár többet is, a rendezvény nagyságától függően – is biztosítjuk a rendezvényre. Ha ezt a szolgáltatást választod, garantált a siker! 

picture
picture

Bármixer

szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, és magad szerzed be az italokat, alapanyagokat és hozzávalókat, akkor már csak egy igazi bartender hiányzik. Hívj minket, kérj ajánlatot, és mi már küldjük is hozzád profi bartenderünket!
 

Bárpult bérlés

szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor a rendezvény helyszínen nincs megfelelő pult az italok elkészítéséhez, vagy esetleg szabadtéri rendezvénynél, ahol kizárólag mobil pult elhelyezése oldható meg. Egyszóval, van szakember, vagy esetleg Te magad vagy az, vannak italok, van helyszín, de nincs berendezés az italok elkészítésére.

picture