Szolgáltatás


Bartender & Cocktails


Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, de az italokkal már nem szeretnél külön foglalkozni, akkor jövünk mi! Minden alapanyagot, italt, eszközt és még a bartendert – akár többet is, a rendezvény nagyságától függően – is biztosítjuk a rendezvényre. Ha ezt a szolgáltatást választod, garantált a siker! Fantasztikus italok, jó hangulat és professzionális kiszolgálás!

Ma már nem lehet bulit tartani finom koktélok nélkül!

Legyen szó esküvőről, céges buliról, szülinapi összejövetelről, a jó minőségű, fantasztikus koktélok is ugyanolyan fontosak, mint a felszolgált ételek, vagy akár a zene. A jó hangulathoz ez mind hozzájárul, így lesz igazán tökéletes a buli.

Ha a rendezvény egy étteremben vagy egy szállodában van, az ételeket, süteményeket nem kell külön megrendelned, hiszen megoldják házon belül. A helyszíntől kapsz egy menüajánlatot, amiben természetesen szerepel némi italszolgáltatás is. De nem mindegy, hogy milyen! Bor, sör, pálinka, üdítő. Ez az általános sztenderd, de manapság már nem annyira menő, ha egy jó partin nem ihatunk koktélokat!

Megfelelő bartender és ínycsiklandó koktélok! Ez az, amire szükséged lesz! 

Egy profi csapat, akik gondoskodnak arról, hogy a kiszolgálás ezen a téren is zökkenőmentes legyen. Segítünk az alkalomhoz illő itallap összeállításában, az italok, alapanyagok beszerzésében, és szállításában. (Gin Tonic, Aperol Spritz, Cosmopolitan, Pina Colada, Negroni, stb.)

Tetszik amit láttál?

Töltsd ki az űrlapot, hogy Neked is szerezhessünk egy ütős élményt!