rólunk


Élményszerzés

mesterfokon

Mit jelent ez? A BestBar olyan szolgáltatást nyújt rendezvényedre, szülinapi partidra, csapatépítő eseményeidre, amire csak vágysz! Koktélok és Kávék egy helyen! Kívánságaidat a legapróbb részletekig valóra váltjuk. Nincs olyan ital, amit ne tudnál kérni tőlünk. Sőt, a bulit még otthonról is tarthatod, legújabb és egyedülálló HomeBox kiegészítőink segítségével. Álmodd meg, keress meg minket és együtt megvalósítjuk!

A parti házigazdájaként néha kezelhetetlennek tűnik a feladat? Ezt mi könnyen megoldjuk! Teljeskörű bárszolgatásunkkal mindent megoldunk, ilyenkor semmi dolgod, mi biztosítjuk a bartendert, a bárpultot, eszközöket, italokat, minden hozzávalót, még a poharakat és a jeget is.

Te nyugodtan hatra dőlhetsz, és élvezheted a partit! Függetlenül attól, hogy milyen esemény van a naptáradban, a bár – és kávé szolgáltatásunkat mindig a Te terveidhez és igényeidhez igazítjuk. Esküvőn, céges rendezvényen, karácsonyi partin, születésnapon, de szimplán csak a buli kedvéért is kiszolgálunk. 

Felállítjuk a legtökéletesebb bárt, elkészítjük a legcsodásabb koktélokat és a legfinomabb kávét ott, ahol szeretnéd!

Rendelj koktéltbárt a rendezvényedre!

Minden rendezvény fényét növeli, ha nem a megszokott, sör, bor, pálinka, üdítő csomagot választod. Ez már úgymond a „lejárt lemez” kategória. Válassz inkább előkelő és stílusos koktélokat, és biztosan mondhatjuk, hogy ezt a partit mindenki emlegetni fogja, a lehető legjobb értelemben. 

Rendelj kávébárt a rendezvényedre!

És mi a helyzet a kávéval? Ez a terület az utóbbi néhány évben hatalmas fejlődésen ment keresztül. Manapság, amikor rengeteg lehetőségünk van a kávék, a különféle tejek és alternatív növényi italok terén, már nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne készüljünk egy rendezvényen a különleges kérésekre. A tökéletes kávékkal, exkluzív megjelenést adhatsz a rendezvénynek.

Lepd meg munkatársaidat fantasztikus csapatépítő programmal!

Bármelyik szolgáltatásunkat választhatod csapatépítő eseményként is. A koktélkészítés, vagy a kávékészítés 100 %-ig összekovácsolja a csapatot. A csoport igényeinek és ízlésének megfelelően alakítjuk ki a csomagjainkat, senki sem fog unatkozni! A hangulat szuper, tanulás és szórakozás is egyben!

Válassz exkluzív ajándékcsomagjaink közül, bármilyen alkalomra!

Ajándékcsomagjaink prémium kategóriás italokkal, különleges díszdobozban minden megajándékozott kedvence lesz. Legyen az a férjed, a feleséged, az apósod, a barátod, vagy a barátnőd, vagy egy üzleti partner, ha picit is ismered, tökéletes ajándék lesz számára. A csomagokat úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Miért

válassz minket?

10 ÉV TAPASZTALAT

2012 óta foglalkozunk koktélbár szolgáltatásokkal céges partikra, esküvőkre, különféle rendezvényekre. Ma már a koktélok mellett a kávékat, a csapatépítő tréningeket, az esküvői autóbérlést, és az exkluzív ajándékcsomagokat is megtalálod!

EGYEDI ÉLMÉNY

A BestBar csapata gondoskodik arról, hogy olyan egyedi és maradandó élményt kapj, amit sosem felejtesz el! Legyen szó bármilyen rendezvényről, csapatépítő programról, vagy esküvőről, a fantasztikus hangulatot, és a csodás italokat mi garantáljuk számodra!

ORSZÁGOS LEFEDETTSÉG

Az egyik legfontosabb kérdés, mindig az, hogy hol lesz a helyszín? Legyen szó akár egy exkluzív nagyvárosi szállodáról, akár egy falusi birtokról, vagy egy csodás virágos mezőről, bárhol létrehozzuk Neked a legszuperebb koktél – és kávébárt!

Ügyfeleink mondták

Mit mondtak azok, akik már minket választottak?