Esküvői autóbérlés


Érkezz stílusosan

Manapság már szinte semmi sem lehetetlen! Amit kigondolsz az esküvődre, azt valaki megvalósítja. Ugye el tudod képzelni magad, ahogy kiszállsz egy hófehér cabrio-ból? Ha igen, akkor jó helyen jársz! 

Megvan a ruha, rendezted álmaid helyszínét, és eldöntötted a stílust - de mi következik? Valószínűleg van egy listád az esküvő napjának kötelező darabjairól, egy luxusautónak biztosan köztük kell lennie.

Miért bérelj luxusautót az esküvődre? 

1. Csodásan fog indulni a napod!

Az esküvőknél kulcsfontosságú a stílusos megjelenés. Ahelyett, hogy saját autóddal, vagy egy családtag járművével érkeznél, érdemes valami stílusosabbat választani.

A Mercedes Benz E450 Cabrio, fehér színű, luxus esküvői autónk, kivételes stílust áraszt. A cabrio-zás egy olyan életérzés, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, és mi lenne jobb alkalom erre, mint a saját esküvője!


Sőt, az autónk erre az alkalomra fel is van öltözve, és természetesen az általad kiválasztott stílusban díszítjük fel. Általában olyan színű szalagokat és díszeket használunk, amelyek tükrözik a színsémáját, de mindig készek vagyunk meghallgatni ötleteidet és persze javaslatokat is tehetünk.

2. Érezd magad még különlegesebbnek a nagy napon!

Ha valaha is szeretted volna tudni, milyen egy hírességnek lenni, akkor itt a lehetőség. Biztosan elkaphatod a bámészkodók tekintetét, amikor elszállítunk az esküvői helyszínre. Úgyhogy hajrá, gyakorold a tökéletes mosolyt és integetést a nagy napra - biztosan szükséged lesz rá!

3. A luxusautókkal csodálatos fotókat lehet készíteni!

Luxus esküvői autónk tökéletes kellék az esküvői fotókhoz, bármilyen időjárási körülmények között csodásan mutat. Támaszkodj az esküvői autódhoz egy elegáns pózban, vagy ugorjatok be az első ülésekre a pároddal, vagy mutass egy romantikus csókot a kamerának a hátsó ablakon keresztül. A lehetőségek végtelenek.

4. Kivételes lehetőség, hogy kicsit csak kettesben lehess a pároddal!

Az esküvői előkészületek mindig stresszesek. Aztán a sok-sok vendég, és családtag, aki körülvesz bennünket, néha elveszi a lehetőséget, hogy egymásra összpontosítsatok. A szertartás helyszínétől az esküvői helyszínig tartó utazás nagyszerű lehetőséget kínál, hogy egy kis időre csak ketten legyetek. Ünnepeljetek picit privátban is, és élvezzétek a saját különleges napotokat, mielőtt elkezdődik a forgalmas esküvői fogadás.

5. Mert egyszerűen tökéletesen illik egy esküvőhöz!

Ha ütős esküvői témát szeretnél létrehozni, akkor nemcsak asztaldíszre lesz szükséged! Válassz egy csodás esküvői autót is, ami hidd el, megkoronázza a napotokat. Tökéletes megjelenést biztosít a menyasszony és a vőlegény számára egyaránt, nem fogjátok megbánni!

Tetszik amit láttál?

Töltsd ki az űrlapot, hogy Neked is szerezhessünk egy ütős élményt!