Szolgáltatás


Big Cocktail Pack


Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, de minden más hiányzik! Egyszóval mi visszük a felszerelt bárpultot, a tökéletes italokat és a legjobb bartendereket. Mi van akkor, ha a helyszín sincs meg? Azt is megoldjuk! Akkor mi adjuk a helyszínt is, Neked pedig semmi dolgod, csak fogadni az elismerő szavakat a partin!

Valójában a rendezvényen mindig arra koncentrálunk, hogy meghitt élményt nyújtsunk a vendégeknek. A teljeskörű barszolgáltatás abban is segít dönteni, hogy mit szolgáljunk fel vendégeinknek, hogy legyen aki felszolgálja, és legyen aki elpakol a parti után.

Gondold át, mit szeretnél - Egy vagy akár több bárt? Milyen típusú itallapot szeretnél? Milyen élményeket szeretnél vendégeidnek?

Az emberek néha nem veszik észre, hogy mennyire kifizetődő lehet egy teljes bárt elkészíteni. Az igazság az, hogy nem kell ötféle vodka, vagy gin az esküvőn. A megfelelő márkák és mennyiségek kiválasztásával alapvető útmutatót kaphatsz, anélkül, hogy túl sokat költenél. A professzionális szolgáltatás pedig a megfelelő mennyiségeket ajánlja az adott eseményhez, valamint azokat a márkákat, amelyek ízlést és minőséget nyújtanak megfizethető áron.

Lehetőséged van egyedi, személyes italok megrendelésére is, ami azt jelenti, hogy a Te ízlésednek megfelelően készítjük el például az üdvözlő italt, ami az esemény és a Te, vagy vállalkozásod stílusát is tükrözi.

A Big Cocktail Pack szolgáltatás olyan választás, amit nem fogsz megbánni!

Akár azt szeretnéd, hogy az esküvőd felejthetetlen buli legyen, akár elegáns parti, az emlékezetes bár az, amit nem akarsz figyelmen kívül hagyni.

Az esküvői bár megtervezésénél is rengeteg lehetőséged van.

Az esküvői bár szolgáltatásnak fontosságát gyakran figyelmen kívül hagyják. Tapasztalt pultosok segítenek megteremteni a hangulatot az esküvőn. Hagynád hogy a vendégeknek saját magukat kelljen kiszolgálniuk, vagy esetleg a legjobb barátodra bíznád a pultozást? Egyszerűen egyik sem jó ötlet! Az esküvőn a bár szolgálatás rengeteg odafigyeléssel és sok munkával jár! Ne kelljen ezzel foglalkoznod, bízd inkább szakemberekre! Ugye meggyőzött?

Tetszik amit láttál?

Töltsd ki az űrlapot, hogy Neked is szerezhessünk egy ütős élményt!