Szolgáltatás


Bármixer szolgáltatás

Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, és magad szerzed be az italokat, alapanyagokat és hozzávalókat, akkor már csak egy igazi bartender hiányzik. Hívj minket, kérj ajánlatot, és mi már küldjük is hozzád profi bartenderünket!

Mikor van szükség Bartender szolgáltatásra?

Ne ugrálj a saját bulidon, bízd inkább szakemberre!
Függetlenül attól, hogy milyen rendezvényt, eseményt szervezel, gondoskodnod kell a megfelelő italszolgáltatásról is. Hacsak nem vagy bartender Te magad, és megoldod a partidat úgy, hogy egész este a vendégek kiszolgálásával foglalkozol. Ugye nem így tervezed? 

Amikor eltervezed a rendezvényt, nem szeretnél azzal is foglalkozni, hogy mindenkinek van-e itala, vagy, hogy az üres poharakat összeszedd, és elmosogasd. Te a vendéglátó leszel, ne ez legyen a dolgod! Nem beszélve arról, hogy egy profi bartendertől bármilyen koktélt kérsz, tökéletesen el tudja készíteni. 

Akármilyen bárt tervezel egy fogadáson - teljesen nyitott bár, csak különleges koktélok, vagy csak bor és sör - fontos, hogy gondoskodj arról, hogy ezt az állomást a buli során gondozzák. Bartendert felvenni a bár felügyeletére a legjobb módja annak, hogy elkerüljük a hosszú sorokat, az elégedetlen, ki nem szolgált vendégeket, vagy, hogy megkíméljük magunkat az önkiszolgáló állomás minden egyéb buktatójától. 

A helyszín, ahol a rendezvényt tervezed, lehet, hogy rendelkezik kiszolgáló pulttal, de a személyzet nem koktél, és italkészítésre specializálódott. Sajnos manapság még mindig sok helyszín ilyen. A felszolgáló személyzet csupán a kiszolgálásra alkalmas, ezért mindenképp szükséges, hogy Te találd meg a legmegfelelőbb embert, aki ellátja ezt a feladatot.

Tehát, akár otthon, akár külső helyszínen tartod a rendezvényedet, hidd el, mindenképp megéri profi szakembert hívnod, nem fogod megbánni!

Tetszik amit láttál?

Töltsd ki az űrlapot, hogy Neked is szerezhessünk egy ütős élményt!