Szolgáltatás


Bárpult bérlés

 

Mikor ajánljuk? Amikor a rendezvény helyszínen nincs megfelelő pult az italok elkészítéséhez, vagy esetleg szabadtéri rendezvénynél, ahol kizárólag mobil pult elhelyezése oldható meg. Egyszóval, van szakember, vagy esetleg Te magad vagy az, vannak italok, van helyszín, de nincs berendezés az italok elkészítésére.

Minden megvan, már csak a bárpult hiányzik? Exkluzív megjelenésű bárpultjaink bármilyen rendezvényhez tökéletesen passzolnak. A BestBar szinte egyedüliként foglalkozik egyedi, különleges bárpultok bérbe adásával Magyarországon.

Ugye Neked sem tetszik, amikor fehér abrosszal leterített, összetolt asztalok szimbolizálják a bárpultot? Ez nagyon kínos tud lenni, főleg, ha egy exkluzív partiról van szó. Manapság nem szabad spórolni ezen! Nem mindegy, hogy egy gyorsan összetákolt valamit nevezünk bárpultnak, mint amit tizenévesen egy házibuliban összeraktunk, vagy megadjuk a módját, és profi bárpultot használunk. A csodás környezethez, tökéletes bárpult illik. Bárpultjaink fekete, bőrborítású kialakításával, díszítés nélkül is tökéletes megjelenést biztosítanak. Természetesen a rendezvény jellegétől függően, a dekorációhoz, a helyszínhez illeszkedő stílusban a bárpultokat is „felöltöztetjük”. 

Egyedi bárpult, egy igazán egyedi élményért! Ünnepelj stílusosan, és nyűgözd le a vendégeidet, ügyfeleidet, barátaidat egy profi bárpult mellett.

Tetszik amit láttál?

Töltsd ki az űrlapot, hogy Neked is szerezhessünk egy ütős élményt!