Szolgáltatás


Barista & Coffee


Mikor ajánljuk? Amikor megvan a helyszín, megvannak a szükséges technikai eszközök, de az alapanyagok és a képzett személyzet hiányzik. Ott jövünk mi, saját pörkölésű, egyedi kávékülönlegességünk, és profi baristánk segítségével, odavarázsoljuk rendezvényedre a legfinomabb kávéitalokat!

Van egy szuper kávégéped, de nem tudod, hogy kell használni? Vagy esetleg egy régi működőképes kávégép, de fogalmad sincs, hogy lehet vele megfelelő kávéitalt készíteni? Hogy fogod így ellátni a vendégeidet kávéval? A BestBar segítségével. Amikor barista és kávészolgáltatást rendelsz, akkor megvannak a kávékészítéshez, és szervírozáshoz szükséges eszközeid, mi pedig visszük az ínycsiklandó specialty kávénkat és a barista szakembert. Onnantól kezdve Neked semmit sem kell tenned, csak kóstolgatni a finomabbnál finomabb kávéitalokat. 

A legjobb minőségű kávé

Amikor kávét szolgálnak fel egy rendezvényen, azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb minőségű legyen, mert manapság az emberek könnyen meg tudják mondani a különbséget. A BestBar olyan ügyfélkörrel rendelkezik, akik a tökéletes kávé-szolgáltatásokért jönnek hozzánk, mert tudják, hogy a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, ügyes, hozzáértő személyzettel.

A rendezvényeken felszolgált kávé ugyanaz a kávé, amit mi pörkölünk, tesztelünk, finomítunk és iszunk. Tudjuk, hogy mindenhol megtalálható az átlagos kávé, ezért hoztuk létre a mi saját kávémárkánkat, hogy minden tételnél különleges ízeket garantáljunk.

A legjobb barista szakemberek

Munkatársaink olyan kiváló barista szakemberek, akik évek óta űzik ezt a csodálatos szakmát. Folyamatos továbbképzésekkel tartják frissen az ismereteiket, mindig az aktuális trendeknek megfelelő tudással és italokkal kápráztatják el a vendégeket. Az espresso technológián kívül a manapság divatos alternatív kávékészítésben is tökéletesen helyt állnak.

A minőségen kívül fontos a gyorsaság és a mennyiség is. Nincs értelme a legjobb kávénak a rendezvényen, ha lassú a kiszolgálás, vagy nem megfelelően szervezett. Mi gondoskodunk a kiváló minőségű kávéról, a hatékony kiszolgálásról, egy profi csapattal.

Mennyi kávé és mennyi barista szükséges a rendezvényre?

Egy kis útmutató javaslat a rendezvény nagyságától függően:

  • 100 fő – egy kávégép + 1 fő barista
  • 100 – 300 fő – egy kávégég + 2 fő barista
  • 300 – 600 fő – két kávégép + 4 fő barista
  • 600 – 800 fő – három kávégép + 6 fő barista

Tetszik amit láttál?

Töltsd ki az űrlapot, hogy Neked is szerezhessünk egy ütős élményt!